Hei,

Olen vihdoin päättänyt luoda oman leivontablogin! Olen intohimoinen leivontaharrastaja ja tämän blogin tarkoitus on jakaa ihania reseptejä muille aiheesta innostuneille harrastajille.

Leivontaharrastukseni on alkanut jo lapsena. Isin kanssa pullaa leipoessa kysyin alle kouluikäisenä, että "voiko näistä kaulia pipareita", isä sanoi "ei, tämä on pullataikinaa ja näistä tulee pullia". Muistan, että meillä leivottiin paljon. Muistan myös, että paljon marjastettiin ja mehustettiin ja kaikki juureksetkin kasvatettiin itse omalla pellolla, vaikka maatalosta en kotoisin olekaan.

Halusin myös itse opetella leipomaan. Menimmekin isoveljen kanssa 4H kokkikerhoon. Oli mahtava kokemus, kun olimme tehneet kokkikerhossa pizzaa! Kokeilimmekin sitä kotona ja monen epäonnistumisen jälkeen saimme paistetua hyvät pizzat koko perheen iloksi. Tosin nämä pizzat olivat niin paksuja, että niitä voisi kutsua enemmän pizzan makuisiksi leiviksi.

Yläasteella aloin vetämään samaista kokkikerhoa, se oli todella mukavaa. Teimme kerholaisten kanssa monet makeat ja suolaiset leivonnaiset, ja kokkailimme myös ruokaa. Leivontaharrastus jatkui, ja pääsin abiturienttina jopa kotitalousopettajan sijaiseksi yhdeksi viikoksi!

Leipuriksi en kuitenkaan lähtenyt opiskelemaan. Sen sijaan opiskelin vuosikaudet; ensin valtiotieteitä ja sen jälkeen liiketaloutta. Työ- ja opiskelukiireiden keskellä jäi myös rakas harrastus. Nyt vihdoin se on palannut! 

Hyviä lukuhetkiä kaikille kiinnostuneille! Testatkaa reseptejä ja kommentoikaa vapaasti! Tästä se lähtee